Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

GZ3 - Schagen United 7

Geelzwart 3 – Schagen United 7    3 – 1

Schagen, 12-15 op de 7e plaats, wij 12-16 op de 6e plaats dus toch spannend. Eerst aan elkaar wennen, daarna in de 35e minuut een strafschop wegens hands in het strafschopgebied. Chris van Diepen schoot feilloos in en de 1-0 was een feit. Toch kwamen de Schagenezen voor de rust nog op 1-1 en in de rust het bekende gezegde: wie straks het eerst scoort, wint de wedstrijd en dat kwam wederom uit.

Bijna 5 minuten in de tweede helft, uit een voorzet/doelpoging van Mike nam Jesper de bal genadeloos op het hoofd en de 2-1 was daar. De uitstekend leidende Hans Ruygerok had weinig te doen en het zeer slechte veld speelde beide ploegen parten. Ik praat wel eens over een knollenveld bij andere verenigingen, maar wij horen daar gewoon bij. Het bleef lang 2-1 en op ongekende wijze verschalkte onze Jesper de Schager goalie voor de tweede keer en de stand was 3-1. Jesper heeft een ongelofelijke neus voor de goal, net als zijn biergebruik en niet zoals zijn conditie. Maggie heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld en liet magistrale dingen zien, graag de volgende keer weer met Maggie. Missers waren er dit weekend op een doelpunt van de Vlaren 2 x 2 maal en een niet te missen kans, maar toch, van Alhusein.

Komend weekend naar en tegen Callantsoog en daar moeten we onze stand in de competitie omhoog werken, graag op tijd en voldoende spelers.