Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Club van 75

Welkom bij de Club van 75! Een vereniging binnen de vereniging Geel-Zwart ’30, die geboren is uit “Geel-Zwart 75”, de benaming van het comité dat voortgekomen is uit het 75-jarig bestaan van Geel-Zwart in 2005. Een jaar daarna is het comité omgezet naar de Club van 75. Deze club zet zich in voor de vereniging Geel-Zwart in de breedste zin des woord. Zo kunnen er met ondersteuning van de Club van 75 evenementen gehouden worden, of kunnen er dingen aangeschaft worden waar normaliter geen geld voor zou zijn. In zijn korte bestaan heeft de club al veel kunnen betekenen. Zo is er een beamer komen te hangen in de kantine met een mooi groot scherm, is er met een financiële injectie mogelijk gemaakt dat het complex over een geheel nieuwe geluidsinstallatie beschikt. Ook wordt er veel voor de jeugd gedaan, zo is er een geheel nieuwe collectie ballen bijgekomen voor de pupillen en zijn er dit jaar nog coachjassen gekomen. Ook heeft de Club van 75 een aantal scheidsrechterstenues gefinancierd die door alle scheidsrechters vrij te gebruiken zijn. U leest het: de Club van 75 biedt een substantiële bijdrage aan een club die haar leden een warm hart toedraagt, Geel-Zwart ’30. 

De Club van 75 kan niet zonder haar leden, immers zonder leden is er geen geld om ideeën uit te kunnen voeren. Daarom is het hard nodig dat ook u lid wordt van deze geweldige club! Meld je dus nu aan en schaar je bij de lijst van diegenen die je voorgegaan zijn en reserveer zo je plekje op het mooie Club van 75 doek dat op het complex aanwezig is!

Aanmelden voor de Club van 75?

Mail naar: Club van 75 en vermeld dat u graag lid wilt worden. De Club van 75 zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.