Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

🌟 Sponsor van de Week: Rijschool Rick 🌟

🌟 Sponsor van de Week: Rijschool Rick 🌟
We zijn verheugd om Rijschool Rick als onze Sponsor van de Week in de schijnwerpers te zetten! 🚗

Rijschool Rick is niet zomaar een sponsor; ze zijn de trotse hoofdsponsor van onze jeugdafdeling en ondersteunen ons ook met consumptiemunten tijdens evenementen. Hun betrokkenheid bij onze voetbalvereniging Geel Zwart gaat al vele jaren terug, en we zijn ontzettend dankbaar voor hun voortdurende steun.

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Het geeft je de vrijheid om te gaan waar en wanneer je wilt, zonder afhankelijk te zijn van het weer of het openbaar vervoer. Bovendien opent het deuren op de arbeidsmarkt door je zoekgebied voor een baan aanzienlijk te vergroten.

Rijschool Rick staat klaar om je te helpen met zowel theorie- als praktijklessen in Schagen, Alkmaar, en Den Helder. Ze bieden diverse lespakketten aan, zodat er altijd een perfecte match is voor jouw behoeften. Het advies dat je na je eerste les krijgt, kun je rustig met je ouders bespreken voordat je een keuze maakt.

Je bent al welkom vanaf 16,5 jaar voor rijlessen, en op je 17e mag je al afrijden. Na het behalen van je rijexamen mag je tot je 18e onder begeleiding autorijden, wat een geweldige kans is om ervaring op te doen.

Bij Rijschool Rick krijg je les in fantastische auto’s zoals de Seat Leon, Seat Ibiza, Audi A3 en Renault Clio. Deze auto’s staan bekend om hun uitstekende stuurgedrag, comfort en ruimte. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,6 vanuit de rijschoolbranche, weet je dat je in goede handen bent.
Dus, als je binnenkort je rijbewijs wilt halen, wacht dan niet langer. Neem contact op met Rijschool Rick en begin je avontuur op de weg naar vrijheid en mobiliteit. 🚀🛣️

Meer informatie vind je op hun website: Rijschool Rick