Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

🌷 Sponsor van de Week: G.P. Burger Bloembollen bv 🌷

Deze week zetten we met trots G.P. Burger Bloembollen bv in de schijnwerpers als onze sponsor van de week! Al meer dan 110 jaar is de familie Burger toegewijd aan hun agrarische bedrijf op de zandgronden in de Kop van Noord-Holland. Als bloembollenkwekers in hart en nieren, brengen ze hun passie voor het vak over van generatie op generatie, met het motto “met effectief werken kwaliteit afleveren”.

In het grootste aaneengesloten bloembollenproductiegebied ter wereld, het Noordelijk Zandgebied, telen ze bloembollen op ruim 100 hectare eigen grond. De combinatie van zandgrond en zilte zeelucht creΓ«ert het ideale klimaat voor het kweken van prachtige bloemen. Samen met hun toegewijde medewerkers werken ze het hele jaar door aan het telen van hoogwaardige bloembollen.

Het bedrijf wordt geleid door de broers Rob & Jacques Burger, met Gijs Burger, de zoon van Rob, die zich onlangs bij het bedrijf heeft aangesloten. Gijs Burger, naast zijn betrokkenheid bij het familiebedrijf, speelt ook als speler in de selectie van Geel Zwart.

Geel Zwart is verheugd en dankbaar voor de sponsoring van G.P. Burger Bloembollen bv. Hun steun draagt bij aan het succes van ons team en onze gemeenschap.

Wat ons inspireert, is hun streven naar duurzaamheid. G.P. Burger Bloembollen bv zet zich in voor het behoud van de bodemkwaliteit en het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk. Ze passen moderne landbouwtechnieken toe, zoals het gebruik van zonnepanelen en innovatieve spuitmachines om gewasbeschermingsmiddelen te verminderen. Ook maken ze slim gebruik van inundatie om onkruid te bestrijden, wat hun inzet voor het milieu laat zien.

Dit is een familiebedrijf dat niet alleen uitblinkt in bloembollen, maar ook in het bewaken van onze natuurlijke hulpbronnen. Onze waardering voor G.P. Burger Bloembollen bv en hun toewijding aan het telen van prachtige bloemen met oog voor de wereld om ons heen. 🌼🌍

Voor meer informatie over G.P. Burger zie https://www.gpburger.nl/

#SponsorVanDeWeek #Duurzaamheid #Bloemenpracht #GeelZwart