Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

🌿 Sponsor van de week: Fa. Sneekes & Zn. 🌐

Wij zijn trots om Fa. Sneekes & Zn. te presenteren als onze sponsor van de week! Al jarenlang is dit bedrijf een betrouwbare partner en toegewijde sponsor van onze voetbalvereniging. Hun inzet voor het onderhoud van ons prachtige complex is ongeΓ«venaard.

Over Fa. Sneekes & Zn.:
Met een rijke geschiedenis begon het bedrijf als een veehouderij in de jaren 60, waarna het evolueerde tot een agrarisch loonwerkbedrijf. In de jaren 70 werden grondverzetmachines toegevoegd, en in de daaropvolgende decennia breidde het bedrijf uit naar drainagewerkzaamheden en de grond-, weg- en waterbouwsector. In 1989 startten ze met het spoelen van bloembollen.

Heden ten dage:
Vandaag de dag telt Fa. A. Sneekes & Zn. 16 firmanten, waarvan 6 leden van de 3e generatie Sneekes en een nieuwe firmant die in 2019 is toegetreden. Het bedrijf, nu ISO 9001:2008 en VCA** gecertificeerd, is uitgegroeid tot een veelzijdig middelgroot bedrijf met een werkgebied dat heel Nederland en een deel van Frankrijk beslaat.

Het gebruik van moderne machines, onderhouden in eigen beheer, en deskundig personeel met de juiste opleidingen en veiligheidspapieren stellen Fa. Sneekes & Zn. in staat om opdrachten, zowel klein als groot, snel, vakkundig en geheel in eigen beheer uit te voeren.

Wij zijn dankbaar voor de langdurige samenwerking en kijken uit naar een voortzetting van dit succesvolle partnerschap. πŸ’šπŸ‘·β€β™‚πŸ— #SponsorSpotlight #FaSneekesEnZn #Partnership #GroenGrondInfra