Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

πŸ”₯⚽ Geel Zwart vs. Winkel ⚽πŸ”₯

πŸ“… Datum: Zondag 12 november
πŸ•‘ Aftrap: 14:00 uur
πŸ“ Locatie: Sportpark de Leeuwenkuil

🏟 Na een enerverende seizoenstart staan Geel Zwart en Winkel beiden op 4 punten. De spanning is om te snijden, en we hebben JOUW steun nodig!

πŸ‘Š Geel Zwart on the Rise!
Na een hobbelige start heeft Geel Zwart zich herpakt met een gelijkspel en een overwinning in de laatste twee wedstrijden. De weg naar succes lijkt ingezet. Maar om deze trend vast te houden, hebben we JOUW support nodig!

🌷 Balsponsor: G.P. Burger Bloembollen B.V.
Trots op onze balsponsor, G.P. Burger Bloembollen B.V., al meer dan 110 jaar ambachtelijke bloembollenkwekers. Dank aan de familie Burger voor hun steun!

🌟 Pupil van de week: Jeffrey Dhondt
Shout-out naar Jeffrey Dhondt, talentvolle mid-mid van JO13-2, voorspelt een geweldige 3-2 overwinning voor Geel Zwart. Wij geloven erin, Jeffrey! 🌈

⚽ Minutenspel!
Bij het eerste doelpunt van Geel Zwart maak je kans op een fantastische prijs in het minutenspel. Mis deze kans niet en juich extra hard voor ons team!

🍻 Nagenieten in de kantine
Na de wedstrijd nodigen we je uit om samen met ons na te genieten in de kantine op Sportpark de Leeuwenkuil. De perfecte gelegenheid om de wedstrijd te evalueren en de dag gezellig af te sluiten.

πŸ“’ Verspreid het nieuws en laten we samen Geel Zwart naar de overwinning juichen! πŸ’›πŸ–€ #GeelZwartΒ #Matchday