Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

🟑 Ga jij ook Back to Black & Yellow? ⚫️

Ondanks de huidige maatregelen hopen we dat we jou op zaterdag 28 augustus weer zien op de Leeuwenkuil voor een sportieve middag en gezellige derde helft! Samen met voetbalvereniging Geel-Zwart, handbalvereniging Geel-Zwart Γ©n Sparta ’67 gaan we er een top dag van maken: Back to Black & Yellow! Dat wil je toch niet missen? 🀩

Ben jij erbij? Laat het ons weten via het inschrijfformulier!

Wil je graag met jouw vriend, vriendin, buurmeisje, neefje of (oud)-teamgenoten in een team worden ingedeeld? Laat dit weten in de opmerkingen in het inschrijfformulier. Let op! Deze persoon moet wel lid zijn van een van de verenigingen ⬇️

Senioren: http://bit.ly/B2BY-inschrijven-senioren
Jeugd: http://bit.ly/B2By-inschrijven-jeugd

Wat kun je verwachten?
πŸ• 11.00 -13.00 uur: toffe sportdag voor de jeugd van de (zaal)voetbal en handbal t/m 18 jaar met o.a. stormbanen, een omhaalsimulator en nog veel meer!

πŸ• 14.00 – 16.00 uur: de senioren van de (zaal)voetbal en de handbal gaan de strijd met elkaar aan tijdens o.a. een potje Archery Tag en beachvolleybal!

πŸ—πŸ” 16.00 – 21.00 uur: het vlees kan op de BBQ en de bierkraan wordt geopend voor de senioren van de (zaal)voetbal en handbal. Kosten: 5 euro (in ruil voor consumptiemuntjes natuurlijk πŸ˜‰ ) Nog leuker: aanhang mag mee!

πŸ’ƒ πŸ₯³ Liever niet om 21.00 uur al naar huis? Het feestje gaat door in SportcafΓ© de Multitreffer met niemand minder dan Robbert van de Steenhoven!

Wil je niet sporten, maar wel aanwezig zijn en een handje helpen? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger via geelzwart.evenementen@gmail.com.

We zien jouw inschrijving graag verschijnen! Tot zaterdag 28 augustus! πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ