Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

19 juni - Promotiewedstrijd GZ1 + Kampioenswedstrijd GZ3

Zondag 19 juni beloofd een mooie voetbalzondag te worden voor Geel Zwart. – Om 11:30 uur trapt Geel Zwart 3 in de Leeuwenkuil af voor de kampioenswedstrijd tegen Kaagvogels 2. – Om 14:00 uur trapt Geel Zwart voor de nacompetitie af tegen Egmondia in Warmenhuizen.

Voor Geel Zwart 1 betreft het een wedstrijd op zich. De winnaar speelt volgend jaar in de 3e klasse, de verliezer in de 4e klasse. Omdat het resultaat van deze ene wedstrijd bepalend is wordt deze wedstrijd op neutraal terrein gespeeld bij VIOS in Warmenhuizen. Uw steun is hierbij hard nodig, we verwachten daarom ook dat u in grote getale komt kijken!

Voordat u naar Warmenhuizen afreist is er nog voldoende tijd om bij de kampioenswedstrijd van Geel Zwart 3 te komen kijken. Het kampioenschap is zo goed als zeker binnen. Alleen JVC 5 kan technisch gezien nog roet in het eten gooien wanneer Geel Zwart verliest Ên JVC wint met grote cijfers. We gaan er natuurlijk van uit dat Geel Zwart 3 deze laatste wedstrijd in stijl afsluit met een overwinning en daarmee het kampioenschap kan gaan vieren.

Na de wedstrijd(en) bent u van harte welkom in de kantine van Geel Zwart om de successen te vieren (of om teleurstelling te verwerken maar daar gaan we niet van uit). Een aantal sponsors EMT, Van Klink, Ted Kouw en De Jonge Prins) hebben wat centjes bij elkaar gesprokkeld voor een DJ. De club van 75 heeft bij het kampioenschap van GZ3 een vaatje bier beloofd en bij promotie van GZ1 komt daar nog een vaatje bij.

Voor de spelers en staf van GZ1 is busvervoer geregeld naar Warmenhuizen, dit is gesponsord door het bedrijf van Hoa DO, Ridoh bouwkosten en bouwadvies.

Tot slot het minutenspel, in de laatste thuiswedstrijd van de competitie is er niet gescoord en daarom is er nog een dubbele pot te verdelen. Er zijn geen thuiswedstrijden meer waarbij kans gemaakt kan worden op deze dubbele pot, maar we zouden het zonde vinden als de pot niet bij een gelukkige winnaar komt. Daarom is besloten de wedstrijd tegen Egmondia toe te voegen aan het minutenspel en zal het de pot worden uitgereikt aan de eigenaar van de minuut waarin Geel Zwart het eerste doelpunt maakt tegen Egmondia.