Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Alles is anders...

Als er iets bij Zantemmer kermis hoort, dan is dat op zondag met zijn allen met een biertje in de hand kijken naar voetbal op de Leeuwenkuil. Sterke verhalen gaan rond over de zaterdagavond ervoor en er worden plannen gesmeed voor de resterende dagen. En het mooiste is als dit alles plaatsvindt in het zonnetje buiten..

Maar zoals we weten, alles is anders. Door maatregelen rondom het corona virus zijn vrijwilligers al in touw geweest om het terrein in te richten. Het leek erop dat er met wat aanpassingen en na overleg van bestuur en kantinecommissie toch nog een soort van kermisgevoel gerealiseerd kon worden. Maar wederom, alles is anders. Door de huidige opgelegde regels is het niet toegestaan om op zondag toeschouwers toe te laten bij de wedstrijden en ook de kantine is gesloten. We hadden het graag anders gezien maar de gezondheid van ons allen staat voorop, dat moge duidelijk zijn.

Hopelijk kunnen we volgend seizoen deze mooie traditie weer voortzetten met elkaar en zeggen: “Gelukkig alles is weer anders, proost!”.

Met sportieve groet,

De voorzitter