Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - Always Forward

Zondag 12 februari 14:00 uur trapt Geel Zwart af tegen Always Forward. De bezoekers uit Hoorn staan op dit moment bovenaan de ranglijst, dus het belooft een zware pot te worden voor onze hoofdmacht.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Bouwbedrijf Tuin B.V. Als familiebedrijf begonnen vier generaties geleden in ’t Zand, momenteel gevestigd in het naburige Schagen. Naast nieuwbouw houden zij zich ook bezig met renovaties, onderhoud en ontwikkelingen (van A tot Z) voor diverse opdrachtgevers. Van klein- tot grootschalige projecten in met name de regio’s Schagen, Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. Met de bal Tuin hopen we het net tegen Always Forward te laten bollen.

Hedde Slijkerman is speler van de week. Hedde is 11 jaar en staat in de verdediging of op doel. Hij voorspelt dat Geel Zwart met 1-4 verliest, wij hopen natuurlijk dat hij er flink naast zit. Hedde veel plezier zondag!

In de rust en na de wedstrijd zien we jullie graag in de kantine om de wedstrijd te evalueren. Ook is er weer kans op prijs in het minutenspel.