Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - Dynamo

Beste voetballiefhebbers,

Komende zondag vindt er een belangrijke voetbalwedstrijd plaats op sportpark de Leeuwenkuil tussen Geel Zwart en Dynamo. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Geel Zwart staat momenteel op de 14e plaats in de competitie, terwijl Dynamo op de 8e plaats staat. Het belooft een zware wedstrijd te worden voor Geel Zwart, maar met uw support kunnen zij wellicht de overwinning behalen.

Jongejan en Partners is de balsponsor van deze wedstrijd. Jongejan en Partners is al jarenlang een van onze hoofdsponsors en zeer betrokken bij de club. We zijn hen zeer dankbaar voor hun steun!

Mark Hoogerbeets is de speler van de week, hij zal de aftrap nemen en hopelijk voor ons een succesvolle start van de wedstrijd maken. We wensen Mark heel veel plezier toe.

Ook tijdens deze wedstrijd maken deelnemers aan het minutenspel weer kans op een prijs bij het 1e doelpunt van Geel Zwart. Voor de wedstrijd zal er een voorprogramma zijn waarin Geel Zwart 3 het opneemt tegen Succes 5.

Na de wedstrijd nodigen wij u graag uit om gezellig samen te komen in de kantine en de wedstrijd na te bespreken. Komt allen naar sportpark de Leeuwenkuil en support Geel Zwart naar de overwinning!