Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - Flevo

Op zondag 16 april vindt de voetbalwedstrijd tussen Geel Zwart en Flevo plaats op sportpark de Leeuwenkuil. Het belooft een zware wedstrijd te worden voor Geel Zwart, dat momenteel op de veertiende plaats staat in de competitie. Flevo daarentegen staat derde in de competitie en zal erop gebrand zijn om te winnen.

Geel Zwart kan jouw support en punten hard gebruiken, dus kom zondag naar de Leeuwenkuil om hen te steunen! Thomas de Boer is de speler van de week en wij wensen hem veel plezier toe.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door onze balsponsor Th.A. Pennings & zn, wij zijn hen hiervoor zeer dankbaar. Naast de wedstrijd is er ook een kans om te winnen bij het minutenspel, dus kom kijken en wie weet win jij een leuke prijs!

Voorafgaand aan de wedstrijd speelt Geel Zwart JO19-1 om 11:00 uur tegen Spirit JO19-2 en Geel Zwart 3 om 11:30 uur tegen Vesdo 4. Na de wedstrijd nodigen wij u graag uit om gezellig na te praten in de kantine. Dus kom op 16 april om 14:00 uur naar het sportpark en steun Geel Zwart!