Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - KGB

Zondag 22 januari 14:00 uur trapt Geel Zwart af tegen KBG. Geel Zwart en KGB hebben beide slechts 2 punten behaald in de competitie en staan daarmee beide onderaan de ranglijst. Zondag is daarom het moment voor de Geel Zwarte leeuwen om het puntenaantal op te krikken door middel van een overwinning op KGB! Uw steun is daarbij hard nodig, we verwachten jullie dan ook in grote getalen langs de lijn om de 3 punten voor Geel Zwart binnen te halen!

De balsponsor voor deze wedstrijd is Autowaard Automaterialen. Auto Waard is al bijna 50 jaar de fullservice grossier in automaterialen, gereedschappen, banden, olie, equipment, onderhoudsproducten en nog veel meer voor uw auto. Een vertrouwd gezicht in de regio Noord Holland Noord.

Chay Ligthart is zondag de speler van de week. Chay voorspelt een 4-1 overwinning voor Geel Zwart, we hebben er het volste vertrouwen in dat hij gelijk heeft! Chay veel plezier zondag!

De wedstrijd van zondag is de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, dat betekent dat iedereen weer een nieuwe minuut heeft gekregen. Kijk snel op de website welke minuut jij hebt!

In de rust en na de wedstrijd zien we jullie graag in de kantine om de wedstrijd te evalueren.

Tot zondag!