Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - RKEDO

Zondag 30 oktober om 14:00 uur trapt Geel Zwart af tegen RKEDO. RKEDO staat in de competitie 2 plekken boven Geel Zwart, wat betekend dat er goede kansen zijn voor Geel Zwart om de punten in ’t Zand te houden.

De balsponsor van zondag is Fietsen van Graas.

Fietsen van Graas richt zich op reparatie en verkoop van fietsen en elektrische fietsen. Bij Frank kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken (elektrische) fietsen en het laten ombouwen van uw huidige fiets naar een E-bike of een driewieler. In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment kinderfietsen, stadsfietsen maar ook niet te vergeten een prachtige collectie elektrische fietsen, zowel nieuw als gebruikt. Zoon Jop is net als zijn vader vaak in de zaak te vinden en speelt in zijn vrije tijd bij Geel Zwart. Hoe mooi zou het zijn als Jop zondag scoort met de door zijn vader gesponsorde bal!

De speler van de week voor zondag is Dean de Heer. Dean voorspelt dat Geel Zwart wint met 2-1, laten we hopen dat hij gelijk krijgt!

Uiteraard wordt er ook weer kans gemaakt in het Minutenspel.

Het weerbericht voor zondag ziet er heel goed uit om langs de lijn een potje voetbal te kijken, we zien jullie dan ook graag zondag op de Leeuwenkuil!