Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - Schagen United (laatste thuiswedstrijd)

2e Pinksterdag (Maandag 6 juni) om 14:00 uur trapt Geel Zwart af tegen Schagen United.

Het is de laatste competitiewedstrijd van een geslaagd seizoen. Geel Zwart heeft de 4e plaats veilig gesteld en door vorige week met 0-3 van de Koog te winnen op Texel kan Geel Zwart de 3e periode niet meer ontglippen. Geel Zwart mag daarom nog een extra wedstrijd spelen in de nacompetitie en bij winst promotie naar de 3e klasse wordt behaald. Schagen kan de 3e plaats in de competitie niet meer ontgaan.

Deze laatste competitiewedstrijd is daarmee een goede voorbereiding voor Geel Zwart voor de nacompetitie. De wedstrijd voor de nacompetitie wordt gespeeld op neutraal terrein wat betekent dat maandag de laatste keer is dat Geel Zwart dit seizoen op de Leeuwenkuil speelt. Na afloop is er daarom muziek met een DJ (gesponsord door een trouwe supporter). Ook is er een BBQ geregeld waarop een lekker stuk vlees bereid zal worden. Een mooie afsluiting van een succesvol seizoen dat we ondanks een Corona pauze volledig hebben kunnen spelen met als resultaat een 4e plaats en nacompetitie.

De balsponsor van zondag is de familie Jongejan. De familie Jongejan is zeer betrokken bij Geel Zwart, zo is Jongejan en Partners al jaren een van de hoofdsponsors en zijn er vele familieleden uit verschillende generaties welke hun voetbaltalenten bij Geel Zwart tonen of hebben getoond.

De speler van de week is Dylaan van den Berg.

De vorige thuiswedstrijd tegen Duinrand S is er door Geel Zwart niet gescoord, wat betekent dat er een dubbele pot is te winnen.

Eigenlijk zijn dit al genoeg redenen om 2e Pinksterdag naar de Leeuwenkuil te komen. Tel daarbij op dat de weersvoorspellingen mooi zijn, doelpuntenmachine Mattijs Bleijendaal speelt zijn laatste thuiswedstrijd en ook voor coach Marco Kuut en verzorger Piet Groffen is dit de laatste thuiswedstrijd. Zorg dus dat je maandag op de Leeuwenkuil bent om dit alles niet te missen. Natuurlijk zijn ook alle vrouwen van harte welkom om samen met zijn allen het seizoen alvast een soort van af te sluiten!