Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - Schagen United

Op zondag 30 april staat wedstrijd tussen Geel Zwart en Schagen United op het programma, dé 3e klasse derby van de gemeente Schagen! Mis deze wedstrijd niet!

Om 14:00 uur zal de aftrap plaatsvinden op sportpark de Leeuwenkuil, en we hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn om onze teams aan te moedigen. Geel Zwart staat momenteel op de veertiende en laatste plaats in de competitie, terwijl Schagen United zich op de vijfde plaats bevindt en zicht heeft op de tweede plaats. Het belooft een intens gevecht te worden waarin Geel Zwart alles op alles zal moeten zetten.

Jullie steun is van cruciaal belang! Laten we onze spelers aanmoedigen en hen de energie geven die ze nodig hebben om te strijden voor de punten. Bovendien hebben we het geluk dat er mooi voetbalweer wordt voorspelt.

We zijn verheugd om Quint Bellis te verwelkomen als de speler van de week. Quint, we wensen je veel plezier en hopen dat je geniet van deze bijzondere ervaring!

De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde balsponsor, de Heij Adviesgroep. Jarenlang zijn ze een van onze hoofdsponsors en we zijn hen zeer dankbaar voor hun betrokkenheid.

Na de wedstrijd nodigen we jullie allemaal uit om gezellig na te praten in de kantine. Laten we samen deze voetbaldag afsluiten met leuke gesprekken en een goede sfeer.

Zorg dat je erbij bent op zondag 30 april om 14:00 uur op sportpark de Leeuwenkuil. Laten we Geel Zwart steunen en er een geweldige wedstrijd van maken!