Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - SV Spartanen

Zondag 11 december om 14:00 uur trapt Geel Zwart af tegen SV Spartanen. Spartanen staat momenteel 3e in de in de competitie, dat betekend dat Geel Zwart aan de bak moet om de punten in ’t Zand te houden.

Onze hoofdmacht mag dit doen met een gloednieuwe geschonken door De Geus Bouw, een middelgroot aannemingsbedrijf in Broek op Langedijk met Noord-Holland als werkgebied. Zandtemmers Willem van der Hulst en oud 1e speler Ron Baltus zijn werkzaam bij de Geus Bouw. De Geus is al ruim 100 jaar de gewenste bouwer in nieuwbouw, verbouw en renovatie, De veelal jarenlange relaties met opdrachtgevers, architecten en leveranciers bevestigen de stabiliteit van het bedrijf.

De speler van de week voor zondag is Sven van Hoolwerff. Veel plezier zondag!

Uiteraard wordt er ook weer kans gemaakt in het Minutenspel.

Zondag is de laatste wedstrijd voor de winterstop, een mooi moment om de 1e seizoenshelft te evalueren en vooruit te blikken op de rest van het seizoen. De kantinecommissie staat klaar om een lekker drankje in te schenken en een DJ zal het geheel voorzien van een vrolijke noot! We zien jullie dan ook graag zondag op de Leeuwenkuil!