Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Geel Zwart - VVW

Op zondag 12 maart speelt Geel Zwart op eigen terrein tegen VVW. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur op sportpark de Leeuwenkuil.

Geel Zwart staat momenteel 13e in de competitie en zal tegen VVW, dat op de 2e plaats staat, een zware wedstrijd tegemoet gaan. De spelers van Geel Zwart kunnen alle steun van het publiek goed gebruiken.

Tijdens de wedstrijd zal de pupil van de week, Mattis de Betue, aanwezig zijn en de aftrap verzorgen.

Autospuiterij en Schildersbedrijf Groen is zondag balsponsor. Schildersbedrijf Groen is een middelgroot bedrijf in Noord Holland met diverse bedrijfstakken zoals de spuiterij, het schildersbedrijf en de winkel. Het bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar. Een nuchtere kijk op zaken doen typeert het bedrijf. De organisatie is modern, flexibel en heeft korte communicatielijnen. Kortom, sterk in service en kwaliteit.

In het voorprogramma speelt Geel Zwart 3 om 11:30 uur tegen Wieringerwaard 3, dus er is genoeg voetbalplezier te beleven op deze zondagmiddag.

Als klap op de vuurpijl is er weer kans op een prijs in het minutenspel en na de wedstrijd bent u van harte welkom in de kantine om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kom dus op zondag 12 maart naar sportpark de Leeuwenkuil om Geel Zwart aan te moedigen in hun strijd tegen VVW. Tot dan!