Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Het Grote GeelZwart 90 Minutenspel

Het seizoen 2020-2021 kreeg half oktober een heel aparte wending, wederom een abrupt einde door Covid-19. Behoudens de oorlogsjaren nog nooit eerder voorgekomen dat een competitie niet of niet uitgespeeld is. Wij als organisatie hadden nog prijzengeld van een aantal thuiswedstrijden en hebben hier meerdere scenario’s voor bedacht. De uitkomst hiervan is dat wij  fictieve uitslagen hebben laten genereren door een computer. Ook de bijbehordende  minuten hebben we laten genereren. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad en hun prijzengeld ontvangen of krijgen dit zeer spoedig.

Ondanks alle Corona perikelen hebben wij als organisatie besloten om het Minutenspel ook dit jaar een vervolg te geven. Hopelijk zullen alle wedstrijden dit jaar wel gespeeld worden en kunnen we weer snel veel publiek verwelkomen op de Leeuwenkuil.

Uitleg over het 90 minutenspel:

Hoe werkt het?
Het minutenspel begint bij de 1ste thuiswedstrijd van GeelZwart1 in de competitie en het werkt als volgt:

U koopt voor 25 euro een minuut, dit is een bijdrage voor het gehele seizoen 2021-2022. U mag zoveel minuten kopen als u zelf wilt!

Er zijn 88 minuten beschikbaar om te kopen. Minuut 45 en 90 zijn niet te koop ivm blessuretijd. De volgorde van aanmelden correspondeert met een minuut, Via een computerprogramma wordt er aan elke deelnemer een minuut gekoppeld. Na de winterstop krijgt u een andere minuut toegewezen.

Wat heb je aan een minuut?
Mocht er in uw minuut de eerste goal gescoord worden, wint u 50 euro!! Let op: Dit geldt alleen voor de goal van ons aller GeelZwart 1 en alleen bij thuis wedstrijden in de competitie! Dit betekent dat u 12 keer kans maakt op 50 euro! Als er niet word gescoord door GZ, wordt er dus ook niks gewonnen. Het prijzengeld wordt dan doorgeschoven naar de eerstvolgende thuiswedstrijd. De scheidsrechter bepaalt in welke minuut gescoord is!

Minuten kunnen worden ingekocht bij Mattijs Bleijendaal en Erik Deutekom. Betaling dient cash te worden voldaan.

De uiteindelijke opbrengsten van het minutenspel gaan uiteraard naar GeelZwart.

We hopen weer op jullie massale belangstelling en deelname!

Organisatie:    Mattijs Bleijendaal, 06-21870338

                        Erik Deutekom, 06-14815671

NOTE: Het minutenspel is uiteraard afhankelijk van alle maatregelen die eventueel getroffen gaan worden en wij zullen u op de hoogte houden mocht de competitie onverhoopt weer stil gelegd gaan worden.