Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Het Grote GeelZwart 90 Minutenspel

Uitleg over het 90 minutenspel:
Hoe werkt het?

Het minutenspel begint bij de 1ste thuiswedstrijd van GeelZwart1) en het werkt als volgt: U koopt voor 25 euro een minuut, dit is een bijdrage voor het gehele seizoen 2023-2024. Umag zoveel minuten kopen als u zelf wilt!
Er zijn 88 minuten beschikbaar om te kopen. Minuut 45 en 90 zijn niet te koop ivmblessuretijd. De volgorde van aanmelden correspondeert met een minuut, Via eencomputerprogramma wordt er aan elke deelnemer een minuut gekoppeld. Na de winterstop krijgt u een andere minuut toegewezen.

Wat heb je aan een minuut?

Mocht er in uw minuut de eerste goal gescoord worden, wint u 50 euro!! Let op: Dit geldt alleen voor de goal van ons aller GeelZwart 1 en alleen bij thuis wedstrijden! Dit betekent dat u 12 keer kans maakt op 50 euro! Als er niet word gescoord door GZ, wordt er dus ook niks gewonnen. Het prijzengeld wordt dan doorgeschoven naar de eerstvolgende thuiswedstrijd. De scheidsrechter bepaalt in welke minuut gescoord is!

Minuten kunnen worden ingekocht bij Don Schilder en Erik Deutekom. Betaling dient zsm te worden voldaan. De uiteindelijke opbrengsten van het minutenspel gaan uiteraard naar GeelZwart,

Organisatie:
Don Schilder, 06-42151657
Erik Deutekom, 06-14815671