Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

‘Het minutenspel in de dromen van de een Geelzwarter’

14 maart 2021 Geel Zwart – Oosterend

De vorige thuiswedstrijd had een monsterscore opgeleverd en tegen Oosterend moest het ook mogelijk zijn het net de nodige keren te vinden. Waar de late februari nog een zonnetje bracht gaf maart aan dat de winter nog niet voorbij was. Bij een ooster van rond de 5 beaufort en zelf met een korte sneeuwbui voorafgaand aan de wedstrijd trapte Geel Zwart af onder belangstelling van alleen de doorgewinterde fans. Of het door de kou kwam of dat Jan Loew zijn team gewoon goed op de rails had maakt niet uit, Geel Zwart schoot collectief uit de startblokken als liepen zij voor een olympische medaille. Na een fraai opgezette aanval van achteruit werd Mattijs Bleijendaal in stelling gebracht. Van Boyd van der Weij, naar Jop van Graas door naar Ken Noppen die onze spits in scoringspositie bracht. 1-0 in de 10e minuut. Voor zover Oosterend als ambities had om punten op te halen van het vaste land, was dit vijf minuten later al een bekeken zaak door de 2-0. De wedstrijd bleef een hoog tempo houden en na 90 minuten kon de cholademelk opgezocht worden bij een 7-1 eindstand

De winnaar van het minutenspel deze week: Olof Eriks