Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Inschrijven Hemelvaarttoernooi

Inschrijving 36e Hemelvaarttoernooi geopend!

Schrijf je snel in via:

https://forms.gle/dqRTiqy8TAZ7raLw6

Op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) houdt de sportvereniging Geel-Zwart haar traditionele minitoernooi, alweer de zesendertigste keer na een onderbreking van 2 jaar. Het mini-voetbaltoernooi wordt op het voetbalterrein in ’t Zand gespeeld.

Een mini-voetbaltoernooi houdt in dat er op ĂŠĂŠn derde veld wordt gespeeld met kleine, zgn. pupillendoelen. Er wordt gespeeld met 6 spelers ( incl. keeper ), terwijl 2 wisselspelers gedurende de hele wedstrijd mogen worden ingezet.
De teams kunnen worden gevormd door spelers uit een familie, vriendenploeg, stratenploeg of welke ploeg u ook maar kunt samenstellen. Het is dan ook belangrijk om te vermelden wat de gemiddelde leeftijd en voetbalervaring is.

Doe dit goed om teleurstellingen te voorkomen! De wedstrijdpoules worden zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld. Om het inschrijfgeld hoeft u het niet te laten. Dit bedraagt slechts 12 euro per team. De poule-winnaars krijgen een beker. Het team met het beste doelsaldo komt in bezit van de wisselbeker.