Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Inschrijvingsformulier 38e mini-voetbaltoernooi - 9 mei 2024 - Inschrijving gesloten!!

Op donderdag 9 mei ( Hemelvaartsdag ) houdt de sportvereniging Geel-Zwart haar traditionele mini-voetbaltoernooi, alweer de 38e keer. Het mini-voetbaltoernooi wordt op het voetbalterrein in ’t Zand gespeeld. De jeugd tot ca. 16 jaar speelt vanaf ca. 10.00 uur en de rest start ca. 11.30 uur.


Een mini-voetbaltoernooi houdt in dat er op één derde veld wordt gespeeld met kleine, zgn. pupillendoelen. Er wordt gespeeld met 6 spelers ( incl. keeper ), terwijl 2 wisselspelers gedurende de hele wedstrijd mogen worden ingezet.

De teams kunnen worden gevormd door spelers uit een familie, vriendenploeg, stratenploeg of welke ploeg u ook maar kunt samenstellen. Het is dan ook belangrijk om te vermelden wat de gemiddelde leeftijd en voetbalervaring is. Doe dit goed om teleurstellingen te voorkomen!  

Ook op het minitoernooi geldt onder de 18 geen alcohol. Bij twijfel is legitimatie verplicht!

De wedstrijdpoules worden zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld. Om het inschrijfgeld hoeft u het niet te laten. Dit bedraagt slechts 12 euro per team. De poule-winnaars krijgen een beker. Het team met het beste doelsaldo komt in bezit van de wisselbeker.  

U kunt zich opgeven d.m.v. onderstaand formulier t/m 25 april.
Ook dames/gemengde teams zijn welkom. Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek voor het inschrijfgeld. Na ontvangst van het inschrijfgeld wordt je inschrijving definitief gemaakt.