Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Kermiswedstrijd Geel Zwart - VVS

Het 2e weekend van oktober staat in ’t Zand in het teken van de kermis en traditiegetrouw speelt Geel Zwart dan een thuiswedstrijd.

Zondag 9 oktober om 14:00 uur is de aftrap dan ook op de Leeuwenkuil waar Geel Zwart het opneemt tegen VVS ’46. VVS kent een sterke start en staat momenteel 2e in de competitie, het beloofd daarom een zware wedstrijd te worden voor onze Geel Zwarte leeuwen. We rekenen dan ook op massale steun van u als publiek. Tel daarbij op dat er geen betere besteding is voor een kermiszondag waarbij wordt begonnen met een pot voetbal gevolgd door een pot bier in de kantine.

De wedstrijdbal wordt deze kermiszondag gesponsord door Jongejan en Partners. Jongejan en Partners is al jarenlang een van onze hoofdsponsors en ook de kermisbal wordt al jaren door hen gesponsord. Namens Geel Zwart bedankt voor dit mooie gebaar!

De speler van de week voor zondag is Stef van Reekum. Stef voorspeld een 3-1 overwinning voor Geel Zwart, laten we hopen dat Stef gelijk krijgt!

Ook wordt er weer kans gemaakt op een prijs in het minutenspel. Wie weet win jij een mooi extraatje voor een biertje in de kantine, een ritje in de zweef of een gokje bij de harddraverij.
Na de wedstrijd staat DJ Luuk klaar om met zijn platen de welbekende kermissfeer in de kantine te brengen waarbij u de wedstrijd kunt evalueren of een dansje kunt wagen. Tot zondag op de Leeuwenkuil!