Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Nieuwjaarsgroet

Beste Geel-Zwarter,

Afgelopen zondag was het een mooie en zonnige rustige winterdag, een uitgelezen moment voor de sportman\sportvrouw verkiezing, de nieuwjaarswedstrijd en nieuwjaarsreceptie. Helaas hebben we elkaar niet traditioneel, op de eerste zondag van het nieuwe jaar, de beste en sportieve wensen kunnen wensen in de Leeuwenkuil. We hebben vanwege deze afgelasting al eerder bekend gemaakt dat we zeker nog een seizoen door willen met onze hoofdtrainer Jan Loew. Zijn ambitie en inzet zijn onverminderd groot en hij ziet uit naar de hervatting van de competitie. Deze laat nog wel even op zich wachten, maar waar we kunnen en mogen volgens de regels van de overheid en KNVB, en aangevuld met gezond verstand, houden we de bal rollend.

Toen bleek dat de SZVV winterzaalvoetbal voor de jeugd geen doorgang kon vinden werd er voor deze winterstop een zaalvoetbalprogramma georganiseerd voor de jeugd. Dit in samenwerking met Sparta 67, zo blijkt maar weer dat de clubs in ’t Zand ook in deze tijd elkaar weten te vinden. Helaas nam het aantal besmettingen toe en moest deze activiteit door de strengere maatregelen worden afgeblazen.

We weigeren echter om stil af te wachten tot we weer verder mogen. Keer op keer worden activiteiten bedacht en voorbereid. In de voorjaarsvakantie staat er weer een jeugdclinic op de rol, op een zaterdag wordt een training door de hoofdtrainer met enige selectiespelers in de steigers gezet. In potlood hebben we donderdag 13 mei al in de agenda gezet voor het minitoernooi op Hemelvaartsdag.

Laten we hopen dat de sportieve seinen dan weer op groen staan, al dan niet aangepast. Voor komende zomer staat ook de grondige renovatie van het A-veld op de planning. Ook hiervoor worden achter de schermen de voorbereidingen al getroffen.

De stilte op de velden is hopelijk nog maar van korte duur. Wij staan zogezegd klaar voor het startsignaal vanaf de middenstip.

Met sportieve nieuwjaarsgroet,

Bestuur Geel-Zwart