Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Nieuws van Geel Zwart

De bal rolt weer

De eerste bekerwedstrijden zijn gespeeld. De laatste bekerwedstrijd op de Leeuwenkuil tegen Grasshoppers werd afgetrapt door Kiet Burger met een Burgerbal beschikbaar gesteld door G.P. Burger Bloembollen.
De week er na bleef het een beetje in de familie. Het eerste duel voor de competitie is traditiegetrouw gestart met een wedstrijdbal van de familie J. Pennings. Al voor de 32e maal luidde een bal van bloembollenbedrijf ‘de Bilt’ het nieuwe seizoen in. In potentie al 96 punten, maar afgelopen week tegen Schagen Utd werden de punten meegenomen door de tegenstander. Beide sponsor met een groot sporthart, hartelijk dank voor de steun!

Dorpsveiling ’t Zand

Houdt u zaterdagavond negen november vrij op de de kalender? De stichting stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en omstreken organiseert samen met de Sint Jozef Basisschool, ttv Doko en sv Geel Zwart de gezellige tweejaarlijkse dorpsveiling. Kom in grote getale naar de Jonge Prins waar de veilingmeester weer een mooi aanbod aan koopjes voor u heeft. Wanneer u een kavel heeft voor de veiling, meldt dit dan aan bij een van de aangesloten deelnemers of via ssdatzand@gmail.com.

Glasvezelinternet

Driehonderd aansluitingen in de dorpskern van ’t Zand zijn er nodig om Kabeltex glasvezelinternet aan te laten leggen in ’t Zand. Heeft u zich nog niet opgegeven, breng dan het inschrijfformulier naar Adriaan Jongejan, Kanaalkade 61a of Gerard Schouten, Mauritsstraat 11 of via het internet op https://noordkop.kabeltex.nl/inschrijven/  . Denk aan de toekomst en leefbaarheid van ’t Zand en doe mee!