Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Nieuws van het bestuur

De KNVB heeft 31 maart besloten dat de competitie van seizoen 2019-2020 niet wordt uitgespeeld. De tijd om de competities uit te spelen aan het einde van de terecht door de overheid vastgestelde speelstop is te kort. Een verstandig en begrijpelijk besluit welke, naast het niet uitspelen van de competitie, wel de nodige consequenties heeft voor onze vereniging en leden.

Het 90 jarig jubileum wordt uitgesteld, het tentenkamp voor de jeugd kan geen doorgang vinden. Het minitoernooi waarbij wij gastheer zijn van vele honderden sporters kent zijn 36 editie niet dit jaar. Ook het afscheid van onze hoofdtrainer en coaches van het tweede elftal kennen een heel andere invulling dan die wij in gedachte hadden. Het is niet anders, gezondheid van een ieder gaat zonder meer boven alles.

Misschien leven er vragen over de contributie. Bijvoorbeeld of we een deel hiervan terugbetalen i.v.m. de gemiste trainingen en wedstrijden. Het antwoord daarop is nee. Deze situatie scharen we onder overmacht, we hadden het niet kunnen voorzien. De meeste kosten voor dit seizoen zijn al gemaakt en we missen een groot deel van onze inkomsten uit de kantine. We bekijken de financiële consequenties nog en bepalen van daaruit onze koers. We onderzoeken de mogelijkheden voor compensatie en wanneer het financieel mogelijk is passen wij volgend seizoen de contributie aan om jullie zo te compenseren voor de gemiste trainingen en wedstrijden.

We gaan bezig om het complex af te sluiten en voor te bereiden voor het volgende seizoen. De doelen gaan aan de kant zodat de velden opgeknapt kunnen worden, waarbij extra aandacht gaat naar de toplaag van het A-veld. De overgebleven kantinevoorraad wordt naar de voedselbank gebracht en de kledingtassen worden ingenomen en nagekeken. Het is onwerkelijk in het begin van april, maar het is niet anders. Supporters, sponsoren, sporters en vrijwilligers enorm bedankt voor jullie bijdrage aan de vereniging dit seizoen! Zonder jullie geen Geel-Zwart.

Gezondheid en een goede zomer toegewenst. Tot ziens op de Leeuwenkuil in het volgende seizoen 2020-2021! Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande of iets anders? Mail dan gerust naar info@geelzwart.nl

Het bestuur s.v. Geel Zwart