Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Overlijdensbericht Piet Bleijendaal

Piet Bleijendaal is overleden, een Geel-Zwarter pur sang. Een man met een Geel-Zwart hart, die het grootste deel van z’n leven aan de club verbonden was. Na z’n jeugdjaren werd hij vaste waarde in het eerste elftal, waar hij maar liefst 25 jaar deel van uit ging maken! Een voorbeeld voor anderen. In die jaren maakte hij zowel hoogte als dieptepunten mee. Mooie promotie wedstrijden en licht tragische degradaties. Spelend met matige en fantastische spelers, speelde Piet z’n eigen spel. Met overzicht en rust vanuit de centrale achterhoede, ingrijpend bij noodzaak maar nooit over de schreef. Corrigerend naar z’n medespelers op fanatieke maar beschaafde toon. Zelden of nooit betrokken bij opstootjes.

Jarenlang was hij daarna jeugdtrainer op dezelfde wijze. Op rustige wijze de training leidend en daarmee respect afdwingend, niet altijd even eenvoudig bij een groep oudere tieners!

Toen zoons Patrick en later Jeffrey deel uitmaakten van de hoofdmacht was Piet vaste supporter, op een stille plek, niet tussen de opgewonden betweters. Z’n loopje op zondagmiddag naar de Leeuwenkuil bleef tot op het laatst, ook toen het spel meer en meer aan hem voorbij ging.

De aan hem toegekende titel “Lid van Verdienste” was meer dan verdiend en misschien wel tekort eer.

Geel-Zwart wenst de familie alle sterkte toe!