Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Speler van het Jaar + afscheid Piet, Marco en Mattijs

Tijdens de competitie zijn de spelers elke wedstrijd door een supporter beoordeeld op hun prestaties. Boyd van der Weij is uiteindelijk verkozen tot de best presterende speler van dit seizoen. Tim Schouten heeft namens de supporters de wisselbeker “speler van het jaar” overhandigd aan Boyd.

Nu de reguliere competitie is afgerond is het ook een mooi moment om even stil te staan bij het vertrek van een aantal voor Geel Zwart belangrijke personen:

Na jarenlange trouwe inzet gaat Piet Groffen ons verlaten. Piet was als verzorger zeer betrokken en regelde daarnaast allerlei praktische zaken rondom de trainingen en wedstrijden.

Marco Kuut gaat na dit seizoen verder genieten van zijn sabbatical. Marco heeft ons uit de brand geholpen door de training en coaching op zich te nemen na het plotselinge vertrek van de vorige hoofdtrainer. Daarvoor was Marco ook al 4 jaar hoofdtrainer van de selectie.

Als laatste, maar zeker niet de minste, Mattijs Bleijendaal. Mattijs is jarenlang een belangrijke speler van het eerste geweest en heeft ruim 200 doelpunten gemaakt. De verwachting is dat Mattijs daarmee de komende jaren en wellicht nog langer in de boeken staat als topscorer aller tijden bij Geel Zwart 1.

Piet, Marco en Mattijs hebben als aandenken een ingelijst shirt ontvangen voorzien van de namen van de selectiespelers.