Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Sponsor van de week: Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V. πŸ’›πŸ–€

Wij zijn trots om Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V. als onze sponsor van de week te presenteren! 🚜🌾

πŸ‘¨β€πŸŒΎ Over het bedrijf:
Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V. begon als een eenmanszaak in 1966 met één David Brown tractor en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de agrarische sector. Opgericht door Martien Konijn, is het bedrijf uitgegroeid tot een indrukwekkende vloot van 35 tractoren en een schuuroppervlakte van ruim 3500 m2.

πŸ“… Geschiedenis en groei:
Vanaf de start in een gehuurd schuurtje groeide het bedrijf gestaag, met de aankoop van de tweede tractor in 1966 en de transformatie tot ‘Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V.’ in 1972. De continue groei leidde tot de aankoop van het huidige pand in 1974, en sindsdien heeft het bedrijf zich uitgebreid en gemoderniseerd.

πŸ‘·β€β™‚ Familietraditie en vakmanschap:
Met de toetreding van schoonzoon Vincent van Gijtenbeek in 1996 en zijn latere mede-eigenaarschap in 2004, blijft het bedrijf een familietraditie voortzetten. Vincent, als erkend leermeester sinds 1999, speelt een cruciale rol in de planning en opleiding binnen het bedrijf.

πŸš€ Diversificatie en kwaliteit:
Door de jaren heen heeft Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V. niet alleen in omvang gegroeid, maar ook in diensten. Met een focus op landverhuur en gewasbescherming hebben Arjan de Wit en Martijn Smit een sleutelrol in het waarborgen van kwaliteit.

πŸ“ Werkgebied:
Hoewel het bedrijf zijn wortels heeft in de Noordkop, strekt het werkgebied zich uit tot heel Nederland en zelfs tot in Frankrijk tijdens het lelieplantseizoen. Met klanten die elders lelies telen, speelt Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V. een cruciale rol in de agrarische sector.

πŸ† Certificering en branchevereniging:
Met trots kunnen we delen dat Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V. sinds 2006 VKL gecertificeerd is en lid is van de branchevereniging CUMELA, wat getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.

Wij bedanken Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn B.V. voor hun steun aan Geel Zwart! πŸ™ŒπŸ’›πŸ–€ #SponsorVanDeWeek #AgrarischLoonbedrijfMKonijnBV #GeelZwartVoetbal