Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Sportverkiezing 2018

De Geel-Zwart sportverkiezing komt snel naderbij. Deze week brengen de juryleden hun stemmen uit. Kiest de jury voor de sporter die gedurende het bijna afgelopen jaar opvallend heeft gepresteerd, er met kop en schouders boven uit stak of zichzelf op een andere wijze heeft onderscheiden? Dan kan het natuurlijk ook een sportteam zijn. En bij de verschillende sportverenigingen in β€˜t Zand zijn er vele vrijwilligers die ook in aanmerking zouden kunnen komen?

Dit zijn de juryleden van 2018: Jos de Moel, Karin Sneekes, Cees Sijs, Joop Bleijendaal, Nic Bos, Trudy Jeninga, Jan Raatgers, Dick Stoutjesdijk, Isa de Wit, Gert-Jan Zomerdijk, Cees Donker, Noortje Slot, Marco Dekker, Jack de Heij, Ageeth Zomerdijk, Henk van Lierop, Arend den Dulk, Vera van den Berg, Cees Kooijman, Peter Zomerdijk, Diana Veenis, Piet de Geus,Jolanda Schilder, Boyd van der Weij, Nic Smit, Greetje Broersen, Erik de Groot,Anno de Wit, Bianca de Wit en Sil Klaver.

Heeft ΓΊ een favoriet voor de sportverkiezing? Spreek de juryleden aan en wellicht kunt u hen overtuigen. Binnenkort gaan zij hun stem uitbrengen. Op 6 januari maken wij de uitslag van de verkiezing bekend. Graag tot dan bij Geel-Zwart ’30.

Jeugdbestuur S.V. Geel-Zwart ’30