Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Teleurgesteld

Teleurgesteld in de jeugd die deze week onze gloednieuwe picknickbankjes hebben stukgemaakt en daarnaast een doellat spoorloos hebben laten verdwijnen. Teleurgesteld in diezelfde jeugd die twee weken terug een aantal stoeltjes van de tribune hebben gesloopt en er een bende van hebben gemaakt op en rondom de tribune. De jeugd die eigenlijk geen toegang heeft tot de handbal- en voetbalvelden, maar die zichzelf toegang heeft gegeven en via een pallet over het hek klimt. Geen probleem vonden wij. Tenslotte snappen wij heel goed dat jullie willen hangen, op een plek waar geen volwassenen zijn. Lekker anoniem hangen. Maar van het vernielen van onze spullen zijn wij absoluut niet gediend. Dure spullen stuk maken die zijn aangeschaft met het geld van onze leden en sponsors, van misschien wel jullie ouders. 

Omdat we in een dorp wonen en we vertrouwen hebben in elkaar, hangen er nog geen camera’s bij de velden. Eigenlijk best iets om trots op te zijn. Maar helaas zijn we genoodzaakt dit nu wel aan te doen. Op dit moment hebben wij daar nog niets aan. Daarom hopen wij dat de daders zo stoer zijn om zich bij ons te melden. En enerzijds te helpen de bankjes/stoeltjes te repareren en/of de kosten hiervoor de betalen. Doen jullie dat niet? Dan draaien wij dus op voor deze kosten. Maar eigenlijk onze leden en sponsors, en misschien dus wel je ouders. 

De pallet die tegen het hek aanstaat, halen we weg. En voor een volgende keer, wees gewaarschuwd, er hangen dus camera’s. Verniel je de boel? Dan maken wij die beelden openbaar. Sta jij er leuk op. En die leveren we uiteraard ook af bij de politie.

Sportieve groet,het handbal- en Voetbalvereniging Geel Zwart 30 bestuur