Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Van de voorzitter

Het seizoen is in volle gang met wisselend succes, met enkele kampioenen bij de jeugd, het derde is nog zoekende, het tweede draait goed en het vlaggenschip zit in de hoek waar de klappen vallen. De kermiswedstrijd werd na een 2-0 voorsprong uiteindelijk met 2-3 verloren. Een zware smet kwam op de wedstrijd te liggen door de zware blessure, naar later bleek een ernstige beenbreuk, die Pettenspeler Youri Mulders opliep na een duel om de bal. De betrokken Geelzwartspeler en het Geelzwartbestuur hebben intussen contact gehad met Youri en het bestuur van Petten. Na de ergste pijn gaat het nu naar omstandigheden iets beter. Hij heeft nog een lange weg naar herstel af te leggen en wij wensen hem daar alle sterkte bij.
Als bestuur zijn we zeer onaangenaam verrast door de streek van een paar grapjassen, die de betrokken Geelzwarter tot zogenaamde “man of the match”promoveerden in de Voetbal.nl app. Een volkomen misplaatste en misselijke daad waar het bestuur zich keihard van distantieert!
Gelukkig hebben we Youri ook kunnen overtuigen van onze afschuw. Laat dit voor de daders de laatste domme streek zijn waar de club mee wordt benadeeld.
Voorzitter