Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Voetbalclinic

Ze zeggen dat wie de jeugd heeft, die heeft de toekomst. Bij Geel Zwart hoeven we ons dan geen zorgen te maken. 59 spelers uit ’t Zand en omstreken melden zich op een doordeweekse dinsdag in de voorjaarsvakantie op de Leeuwenkuil om een voetbalclinic te volgen georganiseerd door onze  hoofdtrainer Jan Loew. Met hulp van techniektrainer Erik , verzorger Piet, selectie speler Hristo en vaders Bart en Ger was de organisatie tot in de puntjes verzorgt. De ochtend werd ingevuld met een zevental verschillende oefenvormen.

In de lunchpauze werd de inwendige mens werd verzorgd door het duo Priska en Hessel. Zij deelden de door LTO Nederland beschikbaar gestelde appeltjes uit tegen de dorst en leverde nieuwe energie aan de deelnemers door de mede door LTO beschikbaar gestelde melk als witte motor.

In de middag werd een heuse champions league gespeeld tussen 10 topteams. Uiteindelijk eiste Manchester United de kampioenstitel op. Met prijzen beschikbaar gesteld door Bart Langedijk van Sport 2000 werd een meer dan geslaagde clinic afgesloten.

Spelers en organisatie, hartelijk dank. Ik heb enorm genoten van jullie enthousiasme en inzet. Graag tot de volgende keer in de herfstvakantie!

Een blije voorzitter.