Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Voetbalkamp 2019

Voetbalkamp 2019

Zaterdagochtend om 10 uur was er toch wel een teleurstelling in de ogen van de organisatie, wanneer wordt het weer droog vandaag? Wordt het überhaupt nog droog?

Besloten wordt om Piet de Geus te benaderen, om te vragen of gebruik gemaakt mag worden van de gymzaal/sporthal. Natuurlijk is dat mogelijk en een aantal dames van de handbal gingen gelijk beginnen om een spelvorm klaar te zetten,  voor onze jongste telgen van de voetbalclub.

Om 13 uur kwamen de kinderen het terrein op en wat schetste de verbazing, het weer klaarde volledig op en de rest van de dag scheen de zon. In de (slaap)tenten bleef het echter te nat, waardoor besloten werd om te overnachten in de kleedkamers.

’s Avond om 19.00 uur spoelden de toiletten niet meer door en moest de gemeente gebeld worden om dit op te lossen. Een half uur later werd het riool doorgespoten en was het “probleem” alweer verholpen.

De kinderen hebben van bovenstaande “problemen” helemaal niets gemerkt en op de geel-zwart velden waren alleen maar blije gezichten te zien. Deze blije gezichten werden mede veroorzaakt door een super strakke organisatie die alles dik voor elkaar heeft. En door de sponsors die geld, hamburgers, een ijsmachine en diverse spellen ter beschikking stelden.

Dit weekend wordt traditioneel afgesloten met het ouder-kind voetbal, waarbij de fanatieke vaders en moeders het altijd lastig hebben tegen de behendige kleine beentjes van hun kinderen. Voor de wedstrijd wordt er van beide kanten uitgesproken dat winnen toch echt een illusie is, wat alles nog even echt op scherp zet.

Als bedankje kregen alle kinderen nog een attentie van het Voetbalkamp 2019. De kinderen die zich het beste gedragen hadden tijdens het voetbalkamp wonnen een bal waarmee het 1ste team van onze vereniging heeft gespeeld.

Iedereen die betrokken is geweest bij dit voetbalkamp willen wij hartelijk bedanken. Graag zien wij jullie volgend jaar weer terug voor de volgende editie, want goede tradities moet je in ere houden.

Jeugdbestuur geel-zwart

P.S. er zijn nog enkele gevonden voorwerpen, hiervoor kunt u contact opnemen met de organisatie.