Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Winter 2018-2019 JO-7

Eindelijk is het zover, onze jongste talenten mogen hun kunsten vertonen in een heuse competitie!

Wesley, Tigo, Lau, Daniël, Niek, Jesse en Joah staan te trappelen om zich te tonen aan de buitenwereld. Aan het tenue en de sponsoring van Aannemingsbedrijf G.N. Sijs zal het in ieder geval niet liggen.

22 December om 10;00 uur is het dan zover, onze gele leeuwtjes mogen aftrappen tegen LSVV, toch een tegenstander van kaliber. De eerste wedstrijd zijn de mannen meteen op stoom en er wordt met 3-0 gewonnen. LSVV komt de 2e wedstrijd toch sterker uit de startblokken en er moet hard gewerkt worden. Dit resulteert is een zwaarbevochten 2-1 overwinning. De eerste 6 punten zijn binnen!!

De week erop staat een middagwedstrijd op het programma, eens kijken of de mannen dit ook aankunnen. Zonder trainer Edwin en Daniël(vakantie) en een zieke Jesse, maar gelukkig met invalhulp van Quint en Leet wordt Sint Boys met 5-1 en 2-1 aan de kant geschoven. 

Dan wordt het 2019 en hebben we gelukkig weer een thuiswedstrijd en wel tegen Amsonia/HT (in de volksmond ook wel gewoon Hollandia T). Zonder Wesley en zonder invallers moeten we dit varkentje wassen. En de mannen strijden weer voor elke meter. 2-0 en 3-2 overwinningen brengen ons op 6 gespeel 18 punten…. Voorzichtig wordt al geïnformeerd naar een platte kar..

12 januari volgt de topper tegen Hugo Boys, ook ongeslagen dus waarschijnlijk wordt hier om het kampioenschap gespeeld.. Onze mannen worden even met de beide voeten op de grond gezet door de gasten uit HHW.. 0-6 en 1-6 zijn de harde cijfers. Kleine kanttekening dient hierbij wel gemaakt te worden, de JO-7 van Hugo Boys waren een stuk groter dan onze kereltjes.

de 19e van januari mogen we aantreden tegen VZV, wederom van die grote mannen.. Met veel strijd en inzet behalen we hier 2 gelijke spelen, 1-1 en 2-2. 

Dan volgt er een rustperiode van 2 weken, waarin we onze toppers voorbereiden op de laatste wedstrijd tegen Vesdo, uit in de Molentocht, weer aan het einde van de dag..

9 februari is het dan zover, de laatste van de competitie. We kunnen nog 2e, 3e of 4e worden.. Ook Vesdo heeft van die grote jongens opgesteld (waarschijnlijk groeit iedereen buiten ’t Zand iets harder 😉 

Volop strijd en kansen over en weer, keepers en paal staan een treffer in de weg. 2x 0-0 is het eindresultaat. 

Concurrent VZV wint wel 2x en passeert ons nog op de ranglijst op doelsaldo… Een keurige 3e plaats is het eindstation.

Mannen super goed gewerkt. We zijn trots op jullie en we voorspellen een mooie toekomst voor Geel-Zwart! 

Rest mij  nog alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt te bedanken net als Sponsor Gerard. Zonder jullie geen wintercompetitie! 

Met sportieve groet,

Technisch Duo JO-7