Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

DWOW wint toppot

DWOW 1 – Geel Zwart 1
Een wedstrijd waarbij de winnaar goede zaken zou doen. DWOW licht in het voordeel want thuis spelend maar GZ dat ten alle tijden goed overweg kan met een underdog positie. Aangezien ik zelf niet aanwezig kon zijn heb ik onze enigszins gezette maar naar eigen zeggen erotisch corpulente en immer goed geluimde elftalbegeleider gevraagd de belangrijkste wapenfeiten door te faxen. Hierdoor zal dit een beknopt verslag worden. GZ begon aanvallend en dat resulteerde in een 0-1 voorsprong door een goal van Jawin. Lang mocht het echter niet duren want 5 minuten later lag de gelijkmaker al in het netje. Ook de 2-1 lag er al snel in. Jawin kopte de bal nog uit het strafschopgebied waarna een DWOWer de bal in een keer op z’n pantoffel nam en Boyd kansloos liet. Dit was tevens de ruststand. Na de rust moest GZ natuurlijk komen. En dat gebeurde ook. Sam D. kon de stand naar 2-2 schieten. Zelfs de 2-3 werd gescoord nadat de keeper de bal had laten vallen en Lex de bal kon binnentikken maar om onduidelijke redenen werd er gevlagd en de matig opererende leidsman ging hier in mee. Het 5de doelpunt viel echter aan de andere kant. Een aanvaller werd licht getoucheerd door Tijs waarna de scheids de bal op de stip legde. Een vreemde beslissing omdat in een eerdere fase van de wedstrijd Jorin fors onderuit werd gehaald door de keeper en vervolgens een vrije trap tegen kreeg wegens een aanvalsfout. De penalty werd onberispelijk ingeschoten overigens. De 3-2 was tevens de eindstand. DWOW komt hierdoor alleen op de bovenste plek omdat ook Con Zelo verloor. Volgende week mag GZ aantreden thuis tegen Succes. Die wonnen dit weekend dus met 5-0 van de Waarlanders dus is het oppassen geblazen willen we niet verder op achter komen. Aanvang 14.00 uur. We zien jullie daar.