Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

Remise tegen Succes zet geen zoden aan de dijk

Succes 1  –  Geel Zwart 1

Met de wedstrijd van enkele weken terug nog in het achterhoofd toen met een beschamende 0-4 werd verloren , toog GZ naar Hippolytushoef voor de revanche. GZ had na deze wedstrijd enkele goede resultaten neergezet dus er was goede hoop op een positief einde. Zo snel mogelijk het doelpunt forceren was het motto. GZ had echter de pech dat Succes er net zo over dacht. In minuut 1 moest Boyd al handelend optreden maar 2 minuten later had hij geen antwoord op een schot van Succes. Niet veel later was het weer raak maar deze keer werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. GZ was toen eindelijk wakker geschud en begon langzaam het spel naar zich toe te trekken. De aanvallen werden frequenter en na een klein half uur kon de gelijkmaker genoteerd worden. Een harde voorzet van Sam D werd net zo hard achter de keeper gekopt door Lex. 5 minuten later was daar de kans op de voorsprong. Wederom een voorzet vanaf links werd weer het hoofd van Lex gezocht en gevonden maar deze kopte over. Nog voor rust werden er nog enkele kansen gecreëerd  maar ook nu stond het vizier niet op scherp. Na de rust eenzelfde spelbeeld met een GZ dat veelvuldig in balbezit op zoek ging naar de voorsprong maar steeds stuitte op een dichte defensie. Naarmate de wedstrijd naar het einde liep werd ook het spel harder. De matig leidende scheidsrechter trad niet goed op in deze fase van de pot. Enkele schandalige overtredingen werden niet bestraft en het ging zelfs zover dat er wat schermutselingen aan de zijlijn ontstonden en waar zelfs het publiek zich mee ging bemoeien. Bij enkele van deze gasten was het wel duidelijk dat er in de opgaande lijn van hun evolutionaire ontwikkeling een behoorlijke kink zat. Nadat de gemoederen enigszins bedaard waren en het spel kon worden hervat waren het alleen nog wat mooie benamingen aan het adres van ondergetekende van publiek en spelersbank die niks met voetbal te maken hadden. Het einde van de wedstrijd liet hierna niet lang op zich wachten. Volgende week spelen we thuis tegen DWOW. Gedoodverfde kampioenskandidaat dat dit weekend echter ros kreeg van JVC blijkt dus toch niet zo onaantastbaar als gedacht. Aanvang 14.00 uur. Tot dan.