Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

DWOW 5 - GZ 3

DWOW 5  –  Geelzwart 3   3 – 1

Dat Ajax van de lampen zou winnen stond natuurlijk buiten kijf. De bus van Eindhoven kon pas 5 uur na de wedstrijd vertrekken omdat Van Bommel nog met de vierde man in gesprek was. Dat Geelzwart zou verliezen van DWOW had niemand kunnen voorspellen. Het grote gat liet Bas de Wit op het mid-midgebied, zijn territorium. Bas is ernstig geblesseerd.

We komen achter door een enorm lullig doelpunt in de vierde minuut. Gelukkig was het Karl Veldman die drie minuten later de stand gelijk trok. Net na de rust gingen de Dikke Wijven Onder Water, ik dacht dat DWOW iets anders betekende, maar het team verzekerde me dat dit de juiste uitleg was, met de voorsprong aan de haal. We moesten vechten voor elke meter maar in de 65e minuut kwam de uiteindelijke uitslag van 3-1 op het bord.

Je kunt gemakkelijk zeggen: DWOW uit is altijd lastig, maar dat had met deze schertsvertoning weinig van doen. Weinig tot geen inspiratie en tekort vechtlust. Dit betekend dus verliezen van de drie-na-onderste. Saillant detail is de heerlijke no-nonsens mentaliteit in Wieringerwerf. De reservespelers van DWOW zaten gewoon bij Peter en mij in onze dug-out!

As zondag uit naar Wieringerwaard om 11.00 uur, vertrek 10.15 uur.