De Heij Adviesgroep

Geel Zwart 3

Geelzwart 3 – SRC 4             2 – 1

Geelzwart 3 – Oudesluis 3    8 – 0

Vorige week niet aan een stukje kunnen werken, te veel andere dingen. In de kraker tegen SRC hebben we een topprestatie geleverd. Het jonge team van Schagen had tenslotte alle troeven in eigen hand om het kampioenschap veilig te stellen. Zeker na het gelijke spel van Den Helder. Nooit eerder zag ik zoveel vechtlust en wil om te werken als tegen SRC.

Ook Feyenoord won van de lampies met 3-0 op basis van deze feiten. Zo zie je, je kunt van iedereen winnen, als je maar wilt. Doelpunten waren er na 5 minuten van Klaas en twee minuten later de gelijkmaker uit een corner voor SRC. De wil om te winnen bleef en dat resulteerde uiteindelijk in de verdiende 2-1 van de voet van, wie anders, Jesper.

Afgelopen weekend tegen Oudesluis, triest. Nooit ĂŠĂŠn keer een wedstrijd geweest. Wat een verschil met die week ervoor. Tegen slechte voetballers ga je ook slecht voetballen. En als je dan ook nog eens met 8-0 wint begrijp je dat het publiek bijna in slaap sukkelde. Doelpunten kwamen van Klaas-Jan 4 x, de andere van Tom, Jesper, Bas en Gijs.

Met nog drie wedstrijden te gaan is onze vierde plaats vrij zeker, tenzij Wieringerwaard punten laat liggen, dat kunnen we nog derde worden. Wel hebben we de laatste weken de beide kemphanen aan de top pijn gedaan. Op 02 juni moeten we de laatste 61 minuten van de gestaakte wedstrijd tegen Den Helder nog inhalen. Jammer dat ik daar niet bij zal zijn ivm onze reis naar Colombia. Peter zal jullie naar victorie leiden. Eerst komend weekend naar Succes en op 10 juni de laatste wedstrijd thuis tegen Kaagvogels.