Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

GeelZwart 3 - Callantsoog 2

GeelZwart 3Ā  –Ā  Callantsoog 2 Ā Ā 2 ā€“ 0

Vorige keer schandelijk verloren van Callantsoog, zo leek het. Echter de kustdorpers luidde toen een zeer goede reeks in. Na de vorige keer met 4-3 te hebben verloren hebben zij nog vijf wedstrijden op rij gewonnen, zelfs van koploper Den Helder. We begonnen de wedstrijd afgelopen zondag dus met gemengde gevoelens. Met vijf wissels op de bank en Maikel op doel waren er wel perspectieven. Dit zou in de 35e minuut resulteren in een prachtige goal van  good-old Jesper Boersen, als vanouds. De hele eerste helft waren er nauwelijks kansen voor de bezoekers en Geelzwart bleef aandringen. Gijs Burger kan je dā€™r best bij hebben en hij verrichtte goed werk op links. In de 42e minuut scoorde Klaas-Jan Weel op weergaloze manier de 2-0. De tweede helft gaf wel meer kansen voor de Callantsogers maar als de zaterdagavond goed benut is in de kroeg komt er vanzelf pap in de benen. Ook bij Geelzwart hadden er daar enkelen last van. Zorgelijk detail aan deze wedstrijd is het uitvallen van Bas de Wit en Karl Veldman. Bas waarschijnlijk meniscus en Karl de liesjes. Hopelijk keert Bas nog terug maar de kans is groot dat ie dit seizoen niet meer speelt.

Komende zondag DWOW uit om 11.30 uur. Vertrek 10.30 uur.