De Heij Adviesgroep

GZ 3 - Callantsoog 2

Callantsoog 2 – Geelzwart 3 4

Nog nooit verloren van Callantsoog, nu wel.
We konden goed merken dat de werklust van Bas de Wit op het middenveld ontbeerde. Geen vervanging door Dave de Wit. Wel geprobeerd om dit middenveld op te vullen met een aanvaller en een buitenspeler, respectievelijk Nick en Tom V. Dit ging niet eens slecht maar de situatie was nieuw en we lijken daar toch moeite mee te hebben. Er was ook absoluut sprake van een stukje onderschatting, wij stevig op de derde plaats, Callantsoog één na laatste.
Callantsoog opende in de 25e minuut en deed er een schepje bovenop in de 30e en het was zomaar 2-0. Gelukkig kon Karl Veldman even voor de rust de 2-1 inschieten en Tom Vlaar presteerde het om net voor het rustsignaal raak te knallen. We gaan met 2-2 thee drinken.
Na de rust waren we er allemaal van overtuigd dat een verlies bij Callantsoog niet nodig zou zijn. Maar een aantal van ons haalde bij verre niet het normale niveau en bij een aantal ontbrak de werklust. Dit zou ons breken en in de 60e en 88e minuut liepen zij uit naar 3 en 4-2 en de wedstrijd was gespeeld. In de blessuretijd maakte de wel hardwerkende Bas van Duin nog 4-3, maar dat is slechts voor de statistieken. Drie dure punten heren!
Komende weekend Wieringerwaard 3, thuis om 11.30 uur, ik verwacht volledige scherpte en een hoge mate van inzet, tot zondag.