Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

GZ 3 - Callantsoog 2

Geelzwart 3 – Callantsoog 2       4 – 1

We waren het aan onze stand verplicht maar we hebben woord gehouden en daadwerkelijk de drie punten in ’t Zand gehouden. Na een wat onwennig begin braken we op ludieke wijze door en Klaas-Jan opende de score na een kwartiertje. Heel Callantsoog zat nog in de ontnuchterfase en zij probeerde daar uit te komen door vooral veel op elkaar te zeiken. Het zou ze niet helpen want na een dik half uur lepelde Jip de nieuwe bal achter de goalie van de tegenstanders en de 2-0 was een feit. Nog geen twee minuten na deze goal kwam uit een schitterende corner het derde doelpunt, waarschijnlijk van het hoofd van Robin. Niemand wist het meer exact maar wat zou ‘t, hij telde. Gelukkig zijn we weer gered door een aantal vaste invalkrachten. Deze keer in de personen van Mike Jongejan, Matthijs Zomerdijk en Glen (the shadow) van Duin. Het was laatstgenoemde die vlak voor de pauze met een geweldige beweging de vierde goal van de wedstrijd inbracht.

Een comfortabele ruststand van 4-0 zou denken aan 10, 10, 10 maar de tweede helft was de meeste fut eruit. Callantsoog kwam nog wel tot scoren maar de 4-1 bleef stand houden. Kleine smet op de wedstrijd was onze gele kaart door een onbezonnen aanval op de slecht vlaggende vlaggerd van Callantsoog. Komend weekend geen voetbal daarna nog twee keer thuis tegen Den Helder en Oudesluis. Dan winterstop en beginnen we weer op 19 januari.

Jongens we hebben een leuk en gezellig team maar de wil om te winnen moet de boventoon blijven voeren. Peter en ondergetekende blijven zolang die er is!