Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

GZ 3 - Kreileroord 2

Geelzwart 3 – Kreileroord 2    8 –  1

We hadden met de heren uit het schrobputje van de Wieringermeer nog een appeltje te schillen. Bij hen thuis waren we door de scheids zo slecht behandeld dat we eigenlijk niet meer tegen ze wilden voetballen. Maar wraak nemen door gewoon te winnen is zoeter en dit was dus het uitgangspunt. Binnen vijf minuten een terugspeelbal, met te kort vaart, werd onmiddellijk afgestraft door Nick de Waard en de 1-0 was een feit. Het enorme ruwe spel van de Kreileroorders speelde ons parten maar de uitstekend leidende Bart Hoekman kon met diverse gele kaarten de heren aardig beteugelen. Ook wij kregen een aantal gele kaarten en terecht. Aanmerkingen op de leiding zijn nou eenmaal taboe. In de 12e minuut maakte Klaas-Jan de verdiende 2-0 en pas in de 40e minuut kwam de 3-0 ook van Klaas-Jan.

Het was voor de rust nog niet gedaan en in de 42e minuut zou Chris van Diepen met een rommelig balletje 4-0 schrijven. Kreileroord wist ook voor rust hun enige doelpunt te maken en zo gingen we met 4-1 naar de thee. Snel na de pauze deed weer Nick een duit in het zakje en de 5-1 was een feit. Het spel werd harder en harder en de grensrechter van Kreileroord zal waarschijnlijk na de wedstrijd een lamme arm hebben overgehouden van het aan ĂŠĂŠn stuk door vlaggen voor buitenspel. Scheids Bart trapte er uiteindelijk niet meer in en zo kon Klaas in de 65e minuut de 6-1 aantekenen. Jip Zwaan mocht in de 75e zijn goaltje meepakken en Zico Zeeman scoorde, zijn eerste en ons achtste doelpunt in de 83e minuut. Over zoete wraak gesproken. Komende zondag de topper tegen koploper SRC, ook met hen hebben we nog unfinishd bussiness. Boeren, burgers en buitenlui: komt dat zien!!!