Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

GZ 3 - St Boys 3

Geelzwart 3 – St. Boys 3 2 – 0
Het was slecht! Kermis doet geen goed aan prestaties. Ik heb nog nooit zoveel boeren, scheten, kotsgeluiden en armoe meegemaakt als afgelopen zondag. Waar we in de eerste helft al zes keer hadden moeten scoren bleef het resultaat nul.
Ik weet niet of het in Sint Maarten ook kermis was maar de St. Boys waren mogelijk nog slechter dan wij. En jawel hoor in de 57e minuut scoorde onze good old Jesper onze eerste goal, zijn derde overigens van de competitie. Hij had er al vijf moeten maken maar dit was de eerste. Job Glas vervulde een goede plek op het middenveld en van mij mag ie vaker meedoen. Mark Schilder presteerde wederom boven gemiddeld en ook Maggi liet van zich horen. Bryan hield de boel goed dicht en er waren wel een aantal reddingen bij nodig.
Koen Vlaar zijn wekker was aan barrelen en die kwam een half uur te laat maar onder toeziend oog van papa en mama en tante presteerde heren Vlaar naar vermogen. En toen? Het is gebeurd, werkelijk, Allusein maakte in de 81e minuut de zo lang verwachtte 2-0. Hij stond al effe droog maar nu gebeurde het dan toch. Een welverdiende publiekswissel werd met luid applaus ontvangen. Daarna was het gebeurd en de goed leidende Ton Smakman floot af, tijd voor een biertje en 27 oktober met frisse moed naar Kleine Sluis, de koploper samen met Vesdo, 11.45 uur vertrek, rest mij jullie een goede kermis te wensen.
Siem Broersen.