Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

GZ 3 - VIOS 6

Geelzwart 3 – Vios 6       0 – 2

Soms zijn voetbalwedstrijden niet leuk. Dit was er zo één. Schitterend weer en een tegenstander uit Warmetuut waar de kool en de klei de bevolking heeft gevormd tot bouwers die tegen een stootje kunnen maar dit soms overdrijven. Fysiek en jong met een paar gasten die absoluut hoger spelen dan Vios 6. Toch hadden ze tot de 28e minuut nodig om op voorsprong te komen en ook wij hadden af en toe een kans. De verdediging van de Tuters was moeilijk te slechten en het brak ons deze wedstrijd op dat we te maken hebben met een aantal langdurige blessures. Mark en Jesper werden node gemist.

Een enorme attaque op onze keeper Bryan zou mogelijk voor een keeperswissel zorgen maar Bry zette zich over de pijn heen en vocht verder. Het laatste kwartier alles of niets gespeeld om toch nog wat te forceren maar dat resulteerde in de 85e minuut in een 0-2 voorsprong voor Vios. Jammer. Komende zondag thuis tegen Callantsoog en dan maar weer eens 3 puntjes.