Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

Kleine Sluis 4 - GZ 3

Kleine Sluis 4 – Geelzwart 3 2 – 0
Wat kan het tegenzitten in een wedstrijd. Ik denk dat niemand plezier heeft gehad aan deze pot. Misschien Kleine Sluis maar wij niet. Binnen twee minuten hadden we recht op een zuivere penalty, hands van een Sluizer in de zestien maar de scheidsrechter zegt dat hij het niet had gezien. Hij was overigens de enige die het niet zag want alle Sluizers zagen het ook.
De eerste twintig minuten waren volledig voor Geelzwart maar we missen een aantal heren die het verschil nog al eens maken vanwege blessures.
Na een half uur spelen een vreselijk lullig schot op het doel van Bryan die er met glijden en stuiten net aan in ging. 1-0 achter, dus rug en schouders er onder. Vijf minuten voor het eind van de eerste helft deed slopersbedrijf Vlaar van zich horen. Met een ongelukkige scrum met de knie tegen het scheenbeen van een Sluizer en het gebroken been was een feit. Meteen was het rust en wachten op de ambulance. Als je de dames van de eerste hulp zag zou je er zowat een botbreukkie voor over hebben. Maar fijn, slachtoffer afgevoerd en wij verder met de tweede helft. Het zou ons niet meer lukken en van overmaat tot ramp scoorde Kleine Sluis in de 65e minuut de 2-0. Het ontbrak ons niet aan kansen want die waren er voldoende, gewoon weer verloren van de medekoploper. Verrassingen waren er dit weekend weer wel, Oudesluis won van Callantsoog en Schagen United (met die lelijke outfits) overrompelde Den Helder met maar liefst 5-1. Vios won van Wieringerwaard met 2-3 en het lijkt een vreemde competitie te worden. A.s. zondag thuis tegen Oudesluis om 11.30 uur. Bryan heeft aan gegeven dat hij er niet is dus regel een andere keeper. Het licht bij de lampies dooft verder en meest opmerkelijk was dat ADO te sterk was voor Vitesse en tegen de verwachting van De Schager Courant, waar bemoeien ze zich mee, won ons vlaggenschip gewoon met 4-3 van koploper Con Zelo. Wat is voetbal toch een raar spelletje.