Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

Vesdo 3 - GZ 3

Vesdo 3 – Geelzwart 3 2 – 1
Ingelaste wedstrijd, niet meegekregen dus bijna te laat. Het kan de beste overkomen zullen we maar zeggen. Koploper Vesdo zou een te duchtte tegenstander zijn en dat zou de eerste helft ook flink blijken. We kwamen eigenlijk nauwelijks aan kansen toe en het was goed dat Bryan in goede doen was. Hij hield lang stand. Ware het niet dat Vesdo in de 18e minuut toch de score kon openen met eigenlijk een lullig doelpunt. Voor de rust werd het zelfs twee tegen nul en we vroegen ons werkelijk af hoe dit verder moest.
Tijdens de thee besloten om toch maar weer de 4-4-2 te hanteren en dat pakte goed uit. We voetballen altijd wat lastig tegen fysieke zwaargewichten en Vesdo was niet vies van een overtredinkje. Dit zou voor Vesdo resulteren in een rode kaart en de goed leidende scheidsrechter Willem Vonk hield het spel in zijn hand. Geelzwart bleef aandringen en de tweede helft gaf Geelzwart het veel betere van het spel. Diverse kansen waren nodig voordat Robin Dekker, het zij met een gelukje, de 2-1 aantekende. Het meissie moet maar vaker komen kijken! Er was weer hoop en Geelzwart was de bovenliggende partij. De keeper van Vesdo, die overigens normaal het doel verdedigd van Vesdo 1, gaf geen krimp en pareerde telkens weer de vele aanvallen van Geelzwart.
Het bleef 2-1 maar we verdienden eigenlijk een punt dat zou de verhoudingen beter hebben weergegeven. Zeer vervelend detail is dat Mark Schilder uitviel met een zware blessure en voorlopig waarschijnlijk niet zal spelen. Dit is een gemis voor ons team. Aankomende zondag tegen de ander koploper, Kleine Sluis om 12.30 uur, vertrek 11.45 uur.