Jongejan & Partners

De Heij Adviesgroep

Vios 6 - GZ 3

Vios 6  –  Geelzwart 3      3 – 3

Met een zwaar hoofd naar Warmenhuizen, de vorige keer thuis verloren met 0-2. Kleine mazzel was dat Mike Jansen, Bas de Wit en Michael Visser van de partij waren. Eigenlijk zou het over en weer een hele leuke wedstrijd worden en er werd aan onze kant hard gewerkt.

Het holle bolle knolleveld van de Tuuters zorgde wel voor enige onrust en terugspeelballen op de keeper waren levensgevaarlijk. Uit een corner maakte Vios het eerste doelpunt middels een kopbal maar 10 minuten later wist onze gelegenheidsspits Mike Jongejan de score weer gelijk te trekken. Twee minuten te vroeg afgefloten voor de pauze zal niemand de uitstekende arbiter kwalijk nemen. Rust in een veel te kleine kleedkamer en de tweede helft was nauwelijks twee minuten oud toen Ed scoorde (Ed staat zoals U weet voor eigen doelpunt). Maarten was de pechvogel en het was eigenlijk een prachtig doelpunt maar gelukkig voor hem en ons kon, jawel, Koen Vlaar na een minuut of zes weer gelijk maken.

Kansen bleven over en weer en het veld werd slechter en slechter. Een en ander resulteerde in de 65e minuut in een voorsprong voor Vios, het was 3-2. Worstel en kom boven was het motto en dat gebeurde. Jip rekende meedogenloos af met de Tuuter defensie en de 3-3 was een feit. Ik denk dat we in het laatste kwartier nog wel tien kansen hebben gehad maar doelpunten kwamen er niet meer. De scheids floot nu zeker drie minuten te vroeg af maar wat zou ‘t. Een gelijkspel was niet verwacht maar wel behaald, klasse!

Na de wedstrijd kregen onze spelers nog een blaadje bier van de Tuuters en ik denk dat er ĂŠĂŠn extra op stond voor Maarten. A.s. zondag uit naar Succes, zware pot, wees op tijd!