Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Aan- en afmelden

Proeftraining

Wil je graag een keer proeftrainen om te kijken of voetbal voor jou een leuke sport is laat dit dan weten via jeugd@geelzwart.nl onder vermelding van naam en leeftijd. Er wordt dan contact met je opgenomen om een afspraak te maken bij welk team en op welke moment je kunt meetrainen.

Je kunt 2x vrijblijvend meetrainen met jouw leeftijdsgenoten (vanaf 5 jaar). We hopen natuurlijk dat je voetballen zo leuk vindt dat je na deze 2 trainingen bij ons wilt blijven voetballen en lid wordt van Geel Zwart!

Ook bij de senioren is het mogelijk om 2x vrijblijvend mee te trainen, mail hiervoor naar via technischezaken@geelzwart.nl

Aanmelden

Iedereen die wil gaan voetballen bij S.V. Geel-Zwart ’30 kan zich aanmelden bij onze ledenadministratie. Ook voor afmelden, overschrijvingen of adreswijzigingen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Lid worden van S.V. Geel-Zwart ‘30 kan doormiddel van het invullen van onderstaand aanmeldformulier.

Om lid te kunnen zijn van een vereniging brengt met zich mee dat je je inzet voor deze vereniging om deze goed te laten functioneren. Dit noemen we de club verplichting. Zonder jouw inzet kan er niet gevoetbald worden, heel simpel. Als club doen we een beroep op de senioren, jeugdleden O19 t/m O15 en ouders van jeugdleden (jeugd tot en met Onder 14). De club verplichting onder ander ingevuld door het draaien van kantinedienst, bestuursdienst of het begeleiden van jeugdwedstrijden. Door de inzet van een ieder zijn we in staat om onder andere de contributie laag te houden. Daarnaast is vrijwilligerswerk ook heel gezellig en ontmoet u leuke nieuwe mensen.


Afmelden

Afmelden van uw lidmaatschap voor een nieuw seizoen doet u uitsluitend en uiterlijk vóór 15 mei zodat wij u kunnen afmelden bij de KNVB. Bij afmeldingen na 15 mei zijn wij genoodzaakt de contributie door te berekenen. 
Afmelden, mail naar: ledenadministratie@geelzwart.nl