Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

Aan- en afmelden

Aanmelden

Iedereen die wil gaan voetballen bij S.V. Geel-Zwart ’30 kan zich aanmelden bij onze ledenadministratie. Ook voor afmelden, overschrijvingen of adreswijzigingen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Lid worden van S.V. Geel-Zwart ‘30 kan alleen door onderstaand inschrijf- en machtigingsformulier te downloaden en in te vullen.

Om lid te kunnen zijn van een vereniging brengt met zich mee dat je je inzet voor deze vereniging om deze goed te laten functioneren. Dit noemen we de club verplichting. Zonder jouw inzet kan er niet gevoetbald worden, heel simpel. Als club doen we een beroep op de senioren, jeugdleden O19 t/m O15 en ouders van jeugdleden (jeugd tot en met Onder 14). De club verplichting onder ander ingevuld door het draaien van kantinedienst, bestuursdienst of het begeleiden van jeugdwedstrijden. Door de inzet van een ieder zijn we in staat om onder andere de contributie laag te houden. Daarnaast is vrijwilligerswerk ook heel gezellig en ontmoet u leuke nieuwe mensen.

Afmelden

Afmelden van uw lidmaatschap voor een nieuw seizoen doet u uitsluitend en uiterlijk vóór 15 mei zodat wij u kunnen afmelden bij de KNVB. Bij afmeldingen na 15 mei zijn wij genoodzaakt de contributie door te berekenen. 
Afmelden seniorenlid, mail naar: secretaris@geelzwart.nl  
Afmelden jeugdlid, mail naar: juudenluke@hotmail.com

Documenten